OM OS

Om os

Jysk Hvidevare Teknik startede i 2004. Som et samarbejde mellem to erfarne montører, der begge drømte om at yde endnu bedre service end den, der var tilgængelig. I dag består firmaet af ejer, Hans Foged, samt 5 kørende montører og 3 ansatte på kontor. Alle medarbejdere har mange års erfaring og gør dem til specialister på netop deres felt.

En virksomhed med vokseværk og høje kvalitetskrav

Siden 2004 har vi haft vokseværk. Den lille to-mands virksomhed er vokset sig stor, men det betyder ikke, at vi i takt med vores vækst har svækket vores høje kvalitetskrav – tværtimod. Vi tror nemlig på, at god service er værd at anbefale til andre og på den måde kan vi i dag servicere både Jylland og Fyn, samt mindre øer. Derudover servicerer vi produkter under garantien, private kunder, offentlige institutioner, boligforeninger ogforsikringer.

Vi sørger for, at dine hvidevarer virker

De ansatte på kontoret er de første der tager i mod dig, når du ringer til Jysk Hvidevareteknik for at bestille et besøg. Montørene møder du, når besøget skal finde sted. På selve dagen for besøget ringer vi altid en halv time før, for at sikre størst mulig komfort og flexibilitet for dig – vær opmærksom på, at vi ringer med hemmeligt nummer. Alle vores servicebesøg bliver kørt inden for få dage, fordi vi kender til vigtigheden af, at vores husholdningsmaskiner virker. Vi medbringer reservedele, hvor der selvfølgelig medfølger garanti. Reservedelene kan naturligvis også købes på kontoret efter forudgående aftale.

Vi glæder os til at give dig den bedste service.

Med venlig hilsen
Ejer, Hans Foged